ÇIM PEKA LIVE/ Gjykatësja e arrestuar e Ramës (04.03.2024)

ÇIM PEKA LIVE/ Gjykatësja e arrestuar e Ramës
Të ftuar: Andi Bushati, Baton Haxhiu, Armand Shkullaku, Lorenc Vangjeli dhe Ivi Kaso

Për më shumë informacione vizitoni: http://syri.net

Subscribe “Syri Tv” në YouTube
Like Syri Tv në Facebook: http://facebook.coma/syrimedia
Like Syri.net në Facebook: http://facebook.com/portali.syri.net
Follow syri.tv në Instagram: http://instagram.com/syri.tv
#SyriTv #CimPekaLive #CimPeka

Skills

Posted on

March 4, 2024

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *